Dnevna rutina šminkanja

07:30




Napokon sam uhvatila malo vremena za pisanje i za vas sam danas odlučila napisati post o makeupu kojega nosim svakodnevno.
Ovakav makeup nosim kada idem na faks, u grad na kavu, šoping... Za izlazak je makeup naravno drugačiji (dramatičniji).




Prvo što nanosim je puder, a trenutno koristim Loreal True Match. Prekrivanje mu je srednje, nije težak na licu, lijepo se stapa sa kožom, ne isušuje kožu. Idealan je za svaki dan. Njega nanosim Real Techniques kistom: Expert Face Brush.



Nakon pudera, podočnjake i ostale nepravilnosti prekrivam ovim L.A. girl korektorom. Koristim nijanse Porcelain i Classic Beige da dobijem idealnu nijansu za sebe. Njih izblendam ovom roza spužvicom iz Bipe.
Za detalje o ovim korektorima klik na  LINK!




Nanešenu podlogu matiram Maybelline Affinimatt puderom u kamenu, a za nanošenje koristim ovaj kist s ebaya.




Na lice još stavim i malo rumenila. U zadnje vrijeme stalno koristim rumenilo od Wet'n'wilda, a nanosim ga Real Techniques kistom (Blush brush)





Zatim prelazim na obrve.
Uz pomoć Essence kosog kista nanosim ABH Dipbrow Pomade u nijansi Dark brown. O pomadi imam recenziju koju možete pročitati OVDJE.  Na kraju obrve fiksiram Catrice eyebrow fillerom.




Na trepavice stavim malo maskare. Maskaru svaki put uzmem drugu jer još uvijek nisam pronašla savršenu maskaru za sebe. :(
 Trenutno koristim Essence Lash Princess maskaru.



Na usne obavezno stavim Melem, a ruž ponekad: ovisi o raspoloženju i odjeći koju nosim. Na slici je Wet'n'wild ruž.



 Možda se nekome ovo čini previše šminke za svaki dan, a nekome opet premalo. Meni je taman i uopće nemam osjećaj da nosim puno šminke.
Za šminkanje mi treba
 10-15 min.


Za kraj jedna moja foktica sa everyday makeupom :D 



Kako vam se čini?

Što vi korisitite od šminke na svakodnevoj bazi?

You Might Also Like

2 komentari

Pokreće Blogger.

TOP 3