Kolekcija Flormar kozmetike

07:36

Za Flormar sam prvi puta čula od poznate vizažistice Marine Mamić.  Uvijek je naručivala ogromne količine šminke i pribora te objavljivala slike i videe po fejsu. Nahvalila je sve njihove proizvode i jednostavno me zainteresirala za njih. 

Sa Flormarom se družim već neku godinu i pol dana, naručivala sam više puta i svaki sam puta bila zadovoljna kupljenim. 
Inače se Flormar prodavao u  Avenue Mallu u Zagrebu, koliko znam, ali sada ga tamo više ne možete naći. Možete ga naručiti preko fb stranice Flormar HR putem inboxa. 



Prve su na redu baze. 
Lijevo na slici nalazi se Flormar illuminating primer base za koju već imam recenziju pa ću vam ovdje ostaviti link. Jako dobra baza, ali se prebrzo troši :(
Desno na slici je Double radiance primer. Radi se o tekućem iluminatoru. Daje prekrasni zlatni sjaj. Preporučila bih ga srednjim ili tamnijim tonovima kože.



Nedavno naručena CC krema. Inače dolazi u 4 nijanse: roza, zelena, ljubičasta i narančasta (ona koju sam ja naručila).
Ima jako dobro prekrivanje s obzirom da je CC krema. Čini mi se da je možda malo pretamna za mene. Ali moram ju još malo nositi da mogu reći nešto više. 



Sljedeći su na redu Mat touch puderi. Ako me pratite već neko vrijeme onda znate da je njihova recenzija trenutno najčitaniji post na blogu. Detaljnije o njima možete pročitati ovdje.



Budući da sam tražila puder u prahu, a nisam bila zadovoljna s Manhattan puderom, odlučila sam probati Flormarov. 
Flormar loose powder kojeg imam je u nijansi 02 light sand. Bilo mi se dosta teško odlučiti za nijansu, ali mislim da sam ju dobro pogodila. Dovoljno je svijetla za svjetlopute, a za moj ton kože je odlična za posvijetljivanje, tj. baking metodu.


Flormar terracotta puder dolazi u 10-ak nijansi, a ja ga imam u nijansi 23. Očekivala sam da će puder biti jači hajlajter, ali nije. Možete ga koristiti na većim dijelovima lica, nećete previše sjajiti od njega. Odličan je za one koje vole decentan sjaj na licu. 
Na slici ćete vidjeti crtu - pukotinu. Slučajno mi je pao na pod, ali sva sreća pa se nije izmrvio! :D



Prvi je swatchan tamniji dio, u sredini je svjetliji, a skroz desno su swatchane pomiješane nijanse. 



Dolje na slici možete vidjeti sve proizvode za oči i obrve koje posjedujem. 


Pretty compact eye shadow paletica kupljena je još dok je Flormar bio dostupan u Zagrebu. Iskreno, nisam je koristila nešto previše jer nisam ljubitelj sivih i crnih nijansi. Sjenila se čine skroz ok, malo su praškastija na dodir.

Precision artliner je ponovljena kupovina. Malo mi je draži od Essenceovog jer se ne osuši tako brzo. Sviđa mi se što ima jako tanko i precizno perce - aplikator, ali bih voljela da je stvarno vodootporan kao što piše. 

Crna vodootporna olovka za oči. Jako je crna i dugotrajna, taman mekana koliko treba biti.

Eyebrow fixator mascara nedavno je naručena. Zasad se čini odlična. Jako dobro istakne i fiksira dlačice na obrvama. 

Dolje su i swatchevi svega navedenoga:



Za kraj sam ostavila kofer za šminku. Nije Flormarov, ali je naručen s iste stranice. Ako ste u potrazi za koferom svakako proučite tu stranicu. Cijena kofera je oko 400kn, a isti takvi se na drugim stranicama prodaju za 600-800kn.



Ovaj sam post planirala već neko vrijeme tako da sam ga napokon s užitkom napisala. 
Neki od vas su bili zainteresirani za post o najboljim/top proizvodima od Flormara. Planiram napisati i taj post, ali si trebam uzeti još malo vremena da testiram nedavno naručene proizvode i donesem konačnu odluku. 

Sve u svemu. Jako sam zadovoljna s Flormarom zato stalno i naručujem. Želim isprobati još toga, možda i neke proizvode za usne, budući da nemam nijednog.
Cijene proizvoda su jako povoljne s obzirom na kvalitetu. Mislim da je najskuplje što imaju nekih 70-ak kn. Pakiranja su im jako čvrsta i kvalitetna što je dodatni plus.


Što mislite o Flormaru?
Imate li vi nešto od Flormara?

Zanima li vas možda recenzija nekog određenog proizvoda?


Do sljedećeg posta, xoxo


You Might Also Like

0 komentari

Pokreće Blogger.

TOP 3