New-in #5

11:45


Pozdrav drage dame! Danas je na redu jedan od meni najdražih postova za pisati, ali i za čitati. 
Kako i naslov posta kaže, ovo je peti new-in po redu. Ostale ću vam new-inove linkati ako želite i njih škicnuti.

U zadnje sam vrijeme obavila par narudžbica i svratila u par drogerija pa se tako nakupilo nešto nove dekorative. Narudžba s iHerba je dosta kasnila i već sam se uplašila da neće stići. Ali kako sam dočekala i tu narudžbu, napokon mogu objaviti ovaj dugo očekivani post. 


Krenut ću s ovim zanimljivim Real Techniques kistovima za koje sam primjetila da je dosta blogerica nabavilo. Vjerojatno zato što su jedno vrijeme na iHerbu bili na sniženju. Ako se ne varam, mogli ste ih kupiti za oko 120kn s poštarinom. Radi se o Berlin makeup brush setu.
Posjedujem dosta Real Techniques kistova o kojima sam već nekoliko puta i pisala kao svojim favoritima. Ako vas zanima moja kolekcija kistova, možete ju pogledati ovdje



U Bipi je nedavno bila akcija 30% popusta na dekorativu što je bila savršena prilika da obnovim neke zalihe. Uzela sam novi Bourjois Healthy mix puder i Healthy mix korektor, oboje u nijansi 51.
Kako je puno blogerica hvalilo Catrice liquid camouflage korektor, odlučila sam ga i ja isprobati. Koristim ga svaki dan jer je dosta lagan i nema preveliko prekrivanje. Uzela sam nijansu 02.



Otkako je Golden Rose izbacio nove nijanse, razmišljala sam uzeti bar jednu. Uzela sam nijansu 13 koja je po meni savršena nude nijansa. 
Usput sam uzela i spužvicu za puder jer mi je hitno trebala. Mogu vam reći da me ova spužvica jako ugodno iznenadila. Cijena joj je 12kn, a puno je bolja od Ebelinove. Kupljena je u Bosanskom Brodu na pijaci, pa ako ste u prilici otići tamo, svakako pogledajte ove spužvice.  


 Aura fix me makeup fixing spray sam kupila jer mi je hitno trebao novi fiksator. Htjela sam za promjenu isprobati neki drogerijski pa je odluka pala na Auru budući da ništa od Aure još nisam isprobala. Kratko i jasno: fiksator je čisti promašaj!
Na kraju sam se ipak vratila dobrom starom Avon makeup setting spreju i ponovila njegovu kupovinu. 


Ponovljena kupovina je i Catrice vodootporna maskara i Essence ljepilo za trepavice. Ljepilo sam kupila u Mülleru za 10kn. Izgleda da opet izlazi iz asortimana, a nadam se da i ovaj put samo mijenjaju pakiranje i da će se uskoro vratiti. 


Na svojoj fb stranici BeautyBlog & Makeup by Lidija i blogu  sam već objavljivala i hvalila Flormar kozmetiku. Više i ne pamtim koliko sam puta naručila nešto od njih. Ovog puta sam naručila Precision artliner, Eyebrow fixator maskaru i CC kremu. 


I za kraj, obavezna kupovina umjetnih trepavica s eBayja. Nedavno sam objavila post gdje sam još više njih uslikala i detaljnije opisala pa si bolje pogledajte ovdje. 


I došli smo do kraja današnjeg posta. U ovom sam new-inu imala dosta ponovljene kupovine starih favorita, otkrila sam neke nove favorite, a samo jedna stvar je bila fail. Baš mi je žao što je prvo što sam probala od Aure nešto što mi ne paše. Sigurna sam da Aura ima odličnih stvarčica za probati i da će me neka u skoroj budućnosti ugodno iznenaditi. Što mi vi preporučujete?

Što ste vi kupovale u zadnje vrijeme?

Imamo neke zajedničke novitete?

Pišite mi mišljenja i želje za recenzije. 


Do sljedećeg posta, xoxo

You Might Also Like

0 komentari

Pokreće Blogger.

TOP 3